Oldal kiválasztása

TERVEZÉS:

Az építkezés egyik legfontosabb része a tervezés; nehéz túlbecsülni a jelentőségét! Itt dől el az épület karaktere, stílusa, a funkciója, megvalósításának módja.

 

A jól megtervezett épület nem saját magáról, hanem a használóiról szól:

– Szolgálja őket, és biztosítja azokat a funkciókat, melyeket elvárnak tőle

Óriási a tervező felelőssége tehát, hiszen egy nem megfelelően “működő” épület problémák özönét zúdíthatja használóira, akik miközben egymástól és a körülményektől szenvednek, eszükbe sem jut, hogy valójában mindannyian csak áldozatai egy elsietett döntésnek…

Nem kell tehát ockódni attól, hogy a megfelelő mennyiségű időt szánjuk az épületeink megtervezésére, még úgy sem, hogy modern, rohanó világunk más iramot diktál.

Egy gondosan megtervezett épület szerkezetével, formavilágával, műszaki adottságaival értéket képvisel mind a jelen, mind az utókor számára.

A tervek elkészítése a teljes építési költségvetésnek csak egy kis töredéke, de akár a duplájára is növelheti az elkészült épület forgalmi értékét, nem utolsó sorba pedig csökkentheti a kivitelezés alkalmával felmerülő kérdéseket, költségeket.

Szakembereink, társtervezőink nagy gyakorlattal rendelkeznek családi házak, üdülő- és középületek, továbbá ipari jellegű épületek megtervezésében is. Az Ön igényeit megismerve segítenek az ötletek kidolgozásában, pontosításában, végleges formába öntésében, és segítenek megtalálni a helyes utat a folyamatosan változó építési jogszabályok útvesztőjében.