Oldal kiválasztása

TERVEZÉS:

Az építkezés egyik legfontosabb része a tervezés, nehéz túlbecsülni a jelentőségét! Itt dől el az épület karaktere, stílusa, a funkciói, megvalósításának módja, stb.

A jól megtervezett épület nem saját magáról, hanem a használóiról szól:
– Szolgálja őket, és azokat a funkciókat, melyeket használói elvárnak.
– Feloldja a különböző funkciók közti konfliktusokat.
– Képes változni, átalakulni, megújulni, ahogy az élet és az igények változnak.

Óriási a tervező felelőssége tehát, hiszen egy nem megfelelően “működő” ház konfliktusok, problémák özönét zúdíthatja lakóira, akik miközben egymástól és a körülményektől szenvednek, eszükbe sem jut, hogy valójában mindannyian csak áldozatai egy elsietett döntésnek…

Sokkal többről van tehát szó annál, hogy “szép-e a ház?”. Mindazonáltal, egy gondosan megtervezett épület a szerkezetével, formavilágával olyan megjelenést, kisugárzást kaphat, ami a forgalmi értékét, értékállóságát is nagymértékben növelheti. A terv elkészítése az építési költségvetésnek csak egy kis töredéke, de akár a duplájára is növelheti az elkészült épület forgalmi értékét!
Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek családi házak, üzemépületek, kereskedelmi épületek, sportlétesítmények tervezésében egyaránt. Az Ön igényeit megismerve segítenek az ötletek kidolgozásában, pontosításában, végleges formába öntésében, hogy Ön pontosan azt kapja, ami az igényeinek legjobban megfelel.