Oldal kiválasztása

Generál Kivitelezés

GENERÁL KIVITELEZÉS

Az épület megjelenése már a terv elkészültével eldőlt, noha még „egy kapavágás” sem történt. De az álmok, a tervek a kivitelezés összehangolt folyamata során „manifesztálódnak”, öltenek testet, és a legszebb elképzelések is csak annyit érnek, amilyen végül is a megvalósulásuk minősége.

Az építkezés legköltségigényesebb része a kivitelezés, éppen ezért a legtöbb dilemma, mérlegelés, kompromisszum is e fázishoz kötődik: a beépített anyagok minősége és ára, az alkalmazott technológiák, technikai megoldások, a ráfordított idő, a kivitelező szakemberek és építésvezetők felkészültsége, gyakorlata, mind-mind olyan kérdés, mely döntően befolyásolja az összköltséget és az épület minőségét.

Számunkra a két legfontosabb kulcsszó: a szakértelem és a költséghatékonyság.

Költséghatékonyság, hogy a rendelkezésre álló keretből az elérhető legjobb minőség jöhessen létre.
Szakértelem, hogy a költséghatékonyság ne csak írott szó maradjon, hogy optimális döntések születhessenek, hogy ne csak a beépített anyagokban, hanem a beépítés minőségében is bízni lehessen, hiszen az épületek nemcsak néhány évre készülnek…

Nem az a cél, hogy egy-egy építkezésből a lehető legnagyobb haszonnal ugorhassunk ki, mi ugyanis hosszú távon gondolkozunk: A legnagyobb, legjobb üzlet és reklám a megelégedett Építtető, akivel hosszú távon fent marad a jó kapcsolat és aki minden jó ismerősének átadja saját tapasztalatait cégünk munkájával kapcsolatban. Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is közéjük fog tartozni!

Ezt támasztja alá, hogy idén 2021-ben 30 éve működünk együtt a megrendelőinkkel.